Üzleti ajánlat keres-kínál
 Keresés az ajánlatok között:
Keresendő szöveg:
Tevékenység:
Termék:
Megye:
Település:

A Keresendő szöveg mezőbe gépelje be az Ön által keresett kulcsszót (itt töredékszavak alapján is kereshet). A Tevékenység, Termék és Település legördülő menük segítségével szűkítheti a keresést. Ha a Keresendő szöveg mezőt üresen hagyja, akkor a legördülő menükben kiválasztott szűrésnek megfelelő listát kaphat.

Ajánlatok száma: 314


 [1]  2  3  4  5  6 ... 16
NÉMET BÉRMUNKÁRA beszállítókat kereünk
Gyártókat keresünk német partnercégeink részére különböző kis és közepes szériákhoz

Kivitelezendő munka: Lemezmegmunkálás, Vágás , Marás

Árajánlat megadásához szükséges részletes tervrajzot honlapunkon keresztül történt bejelentkezése után küldjük.

Várjuk jelentkezésüket és cégbemutatójukat RÉSZLETES adatokkal, vezetékes telefonszámmal, kompetens beszélgetőpartner nevének megadásával.
Mivel folyamatosan kapunk különböző ipari cégektől árajánlatkéréseket, biztos, hogy az Ön profiljába illő megkeresésünk is van.
A jobb hozzárendelés érdeklében kérjük adjanak meg eddigi referenciákat és pontos gépparkleírást valamint az üzem egyéb paramétereit.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.
Kérjük megértésüket, hogy a csak rádiótelefont, vagy cégadatokat nem tartalmazó jelentkezések nem tudjuk figyelembe venni!

Német és BeNeLux cégektől naponta kapunk új megkeresést! Regisztrálja cégét INGYEN, MINDEN KÖLTSÉG NÉLKÜL, hogy az Önnek megfelelő munkafolyamatra is találjunk munkát.

Látogassa meg honlapunkat!
Bővebben a cégről »
Bemutatkozás
Nyikes Ernő vagyok az AUTO DUCKO KFT. tulajdonosa és egyben autófényező mester. 1991-től dolgozom a szakmában, mint egyéni vállalkozó. 2004-től Mezőkövesden a Sándor úti telephelyen javítjuk a törött és korrodált autókat. Az eltelt idő alatt sok száz ügyfelünk tisztelt meg bizalmával, és visszajáró vendégeinkké váltak.

Műhely felszereltség

Mezőkövesden a Sándor úton van a műhelyem, melyben 220m²-en 6 autót tudunk egyszerre előkészíteni. A műhely belmagassága: 3.5 m, így teherautók, kisbuszok, hajók is beférnek. Két fényező kamránk a legmodernebb berendezések közé tartozik melyekben a legújabb technológiával, és környezetbarát vizes bázisú technológiával dolgozunk. Kihelyezett festékrendszereket használunk, így a tökéletes szín elérése megoldott, nincs szín differencia. Irodánk, korszerű gépekkel felszerelt így zökkenő mentesen folyik a káresemények ügyintézése.

Szolgáltatásaink:

Autófényezés
Személyautó, veteránautó, kisbusz, kisteherautó, motorkerékpár, hajók, kisrepülök fényezése csúcsminőségű Glasurit festékrendszerrel.
Polírozás 3M technológiával.
Polírozás Nano techológiával.
Műanyag lökhárító javítása, fényezése.
Az elkészült, vadonatúj fényezés minősége, nagymértékben függ a lakatosmunka, a használt karosszéria elem minőségétől, a fényező szakemberek szakmai tudásától, a felhasznált festékrendszer és segédanyagok minőségétől. Tehát tartós jó minőséget csak lelkiismeretes szakmai tudással és a technológiai előírások betartásával lehet elérni. Az alapok előkészítése a legfontosabb, hiszen arra épül az egész munkafolyamat, s az befolyásolja az elért végeredményt.
Előkezelés
Munkafelvétel: A tiszta gépjárművet a tulajdonossal szemrevételezzük, felderítjük az apró hibákat, horpadásokat, karcokat (amit a tulajdonos sokszor észre sem vesz)
Zsírtalanítás: A zsírtalanító folyadékot gondosan, pumpával hordjuk fel, így tökéletesen eloszlik a felületen, ennek letörlését a szélek felé haladva letöröljük, ezáltal a szennyeződésektől megtisztítjuk a felületet.
Karcolás javítása
Fémelem esetén: Éles tárggyal okozott karcolás javítása fém alkatrész esetén. A felületet térképesre csiszoljuk. Ennek száradása után töltőalapozót hordunk fel, és a teljesen átkeményedett felületet csiszológéppel átdolgozzuk és vizes papírral átcsiszoljuk. A fényezni nem kívánt részeket kitakarjuk, és fényezendő felületet lezsírtalanítjuk.
Műanyag vészhárító esetén: Gyárilag fényezett műanyag felületen horzsolásos sérülés javítása. A felületet átcsiszoljuk, majd a töltőalapozó tapadása érdekében finomabb csiszolópapírral dolgozunk. Zsírtalanítás után körberagasztjuk, maszkoljuk. Ezután alapozzuk a felületet műanyag alapozóval. Száradás után a fedőfestékhez hasonló töltőalapozót hordunk fel, amit szikkadás után csiszolunk
Egyengetett alkatrészek javítása
Ha a lakatos kiegyengette a sérülést meg kell tisztítani a szennyeződésektől a felületet. Zsírtalanítás, majd átcsiszolás, térképes csiszolás következik. Ahol szükséges gittelünk és száradás után csiszoljuk a felületet. Aztán töltőalapozót hordunk fel. Csiszolópapírral és csiszológéppel megmunkáljuk a felületet. Ha teljesen tökéletes a munkánk, előkészíthetjük a fényezésre.
Karosszéria javítás
Szervizünk vállalja a sérült, korrodált, törött, karosszéria szakszerű javítását, lakatolását, fényezését, márka függetlenül. Gyors, precíz munkát végzünk garanciával és teljes körű biztosítási ügyintézéssel.
Egyengetés, szétszerelés - Szélvédő beszerzés, csere
Húzató pados munkák - Kipufogó javítás
A megbízhatóság és a kiváló minőségi munka eredményeképpen mára cégünk vezető szerepet tölt be a régió karosszéria-javító iparában. Mi beszerezzük a legtökéletesebb alkatrészeket, karosszéria elemeket, legyen az gyári, után gyártott vagy bontott. A javításokat gyári alkatrészekkel és a gyári javítási technológia betartásával végezzük. Igény szerint lehetőség van jó minőségű után gyártott, illetve bontott alkatrészek beépítésére is. Különöse figyelmet fordítunk a pontos, szakszerű és precíz munkára.
Hozom-viszem szolgáltatás! - Ingyenes cserautó biztosítása!
Mindent egy helyen! - Veteránautó restaurálás!

Spot javítás
A foltban történő fényezés ideális javítási eljárás azokban az esetekben
 ha nem mély a sérülés
 ha a felület nem deformálódott el
 ha a sérülés elhelyezkedése lehetővé teszi a foltfényezést
Ezáltal 100 %-os eredményesség érhető el, miután a javított felület teljesen megegyezik a gyári állapottal. Nincs színkülönbség.
Sport Repair technológia költségkímélő eljárás. Ezzel a módszerrel megtakarítható a szét- és összeszerelés költsége. Ilyen eljárással nem minden elem javítható. Csak kis felületű foltok javítása esetén alkalmazható.
A következő elemek javításánál kitűnő eredmény érhető el:
 tagolt alkatrészek
 küszöbök
 vészhárítók
 nagyobb alkatrészek széleinél.
Nem ajánlott:
 nagyobb alkatrészek esetén pl. motorháztető
Kárügyintézés
A gépjármű kárügyintézés terheit levesszük a válláról. Nem kerül szabadságába, nem kell vesződnie a papírmunkák kusza útvesztőjében. Modern technikai felszereltségű irodánkba mindent elintézünk Ön helyett.
Az összes biztosító társasággal kapcsolatba vagyunk, a telephelyen van a kárfelvétel, minden alkatrészt beszerzünk. Magyarországon kívüli biztosító társaságokkal is fel tudjuk venni a kapcsolatot , és így a külföldi ügyfelek gépjárműveinek ügyeit is tudjuk intézni.
A kárügyintézés menete
Ha a gépjármű megsérül abban az esetben a helyszínen ki kell tölteni a Baleseti bejelentőt, közismerten a kék-sárga lapot. Ezzel a dokumentummal el kell jönni hozzánk és mi on-line bejelentjük a kárt a károkozó biztosítójához. Ehhez szükséges iratok, amit hoznia kell a kárbejelentéshez:
Törzskönyv vagy ha nincs akkor lízing szerződés
Személyi igazolvány - Lakcím kártya - Vezetői engedély
Forgalmi engedély - Rendőri intézkedés esetén az igazolólap
Abban az esetben, ha nem a tulajdonos vezette a gépjárművet
a vezetőnek is kellenek a fent sorolt iratok.
A dokumentumokat lemásoljuk és továbbítjuk a kárszakértőnek, aztán kitöltjük a kárbejelentő nyomtatványt is. A károsult javító meghatalmazást ír alá, melyben meghatalmaz bennünket az ügyintézésre, a javításra és a térítendő összeg felvételére.
A kárszakértő már velünk veszi fel a kapcsolatot a szemlét illetően, aki pár nappal a kárbejelentés után jelentkezik, majd telefonon egyeztetve eljön a műhelybe hogy elvégezze a szemlét. Mi átadjuk a fent említett dokumentumokat és megkapjuk a kárfelvételi jegyzőkönyvet. Ez alapján készítjük el a javítási kalkulációt (audatex).
Megkérjük a károkozó biztosítójától a jogalapot és amikor megkapjuk, kezdődhet a javítás. Abban az esetben amikor nincs törzskönyv, tehát az autó lízinges, a lízing cégtől is szükséges meghatalmazást kérnünk a javításhoz.
A kárszakértő által meghatározott alkatrészt beszerezzük, beépítjük, lefényezzük, összerakjuk, és a sérülésnek már nyoma sem marad.
Veteránautó restaurálás
Műhelyünk felszereltsége lehetővé teszi bármilyen veterán jármű restaurálását. Karosszéria munkák, faberakások, fényezési munkák, homokszórás, kárpitozás, krómozások javítása.
Egy régi autó szakszerű felújítása legyen az teljes vagy részleges, egy hosszadalmas feladat. Az általunk készített autók restaurálásáról folyamatos dokumentáció készül (képek és videó), melyet DVD-n a munka befejeztével átadunk a tulajdonosnak.
10 év átrozsdásodási garanciát vállalunk!
Bővebben a cégről »
LAMARAN Pályázati, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
A LAMARAN PARTNER PROGRAM keretében Ön is részese lehet sikereinknek. Programunk keretében Önnek „csak” ügyfelet kell hoznia és Mi Önért is dolgozunk.

A munkánk eredményeképpen elnyert támogatás után járó sikerdíjunk minden 1 Ft-ja után Ön 10 % jutalékot kap!

Egyéb tevékenységünkhöz hozott ügyfelek esetén munkáját a szerződött összeg 10 %-ával jutalmazzuk!

Tevékenységi körünkhöz kapcsolódó területeken üzleti partnereket keresünk profilunk továbbfejlesztése és bővítése érdekében.
Bővebben a cégről »
OpenERP értékesítő
Keresünk olyan cégeket, magánszemélyeket, akik szívesen értékesítenék az általunk fejlesztett OpenERP vállalatirányítási rendszert, megfelelő jutalék ellenében.
Bővebben a cégről »
Biobrikettet és pelletet keresek
Brikettet és pelletet keresek folyamtosan keresekedelmi hálózat részére, elsősorban Magyarországi beszállítótól.
Ajánlatokat az alábbi e-mail címre várom: memi@memi.hu
Bővebben a cégről »
DXN Ganoderma KÁVÉ
Ez A DXN GANODERMA KÁVÉ ÜZLET.
A Regisztráció (2.500 Ft), mely tartalmazza a bemutató mappát és az online hálózatépítést segítő szolgáltatási csomagot.
Gondolkodj el egy jó weboldal címen, mert most (2009. május 31-ig) egy ugyanilyen értékesítő weboldalt ajándékba kapsz a cégtől egy évre. Ez 40.000 Ft megtakarítás rögtön így az elején. Mit gondolsz, jól indul az üzlet? Szerinted másokat is érdekelni fog? Itt az Értékesítő oldalad!
http://www.dxncafe.hu
Bővebben a cégről »
ITD Hungary Zrt.
09-02/I/BE-1

Belga facsemete termesztő cég eladásra kínálja díszfáit (quercus, tilia, acer, prunus stb). Disztribútorokat keres.

Hivatkozási szám: 20081027012
Kontakt személy: Mrs. Marleen Heyse
Vlaams Agentschap Ondernemen
Telefon: +32 3 260 8700
e-mail: marleen.heyse@vlao.be
web: www.vlao.be

09-02/I/BE-2

Belga szoftverfejlesztő cég termékeit kínálja eladásra.
Hivatkozási szám: 20080828019
Vlaams Agentschap Ondernemen
Telefon: +32 3 2608700
Kontakt személy: Mrs. Anne Depré
e-mail: anne.depre@vlao.be
web: http://www.vlao.be

09-02/I/DE-1
Német cég potenciális üzleti partnereket keres Magyarországon. Főbb termékei: bbe mérőlámpa: kékeszöld algák tömegének és klorofiljának meghatározására szolgáló eszköz, FluoroProbe: klorofil és alga osztályok meghatározására szolgáló berendezés, AlgaeOnlineAnalyser: automatikus tisztító berendezés, Algae Toximeter: mérgező anyagok azonosítására szolgáló műszer.

Biological biophysical engineering (bbe)
Wildrosenweg 3., 24119 Kiel-Kronshagen
Németország
Telefon: +49 431 38040-0
Fax: +49 431 38040-10
e-mail: info@bbe-moldaenke.de
Webcím: www.bbe-moldaenke.de

09-02/I/IT-1
Olasz gyártó cég hálószoba bútorokat, bútor kiegészítőket és alkatrészeket, textil cikkeket készít gyerekek számára, disztribútorokat keres.
Hivatkozási szám: 20081007010
Camera Di Commercio, Industria, Artigianato E
Agricoltura Di Ravenna
Telefon: 0039 0544 481443
Fax: 0039 0544 218731
e-mail: euroinfo@ra.camcom.it
web: http://www.ra.camcom.it/eurosportello

09-02/I/PL-1
Lengyel cég zöldség- és gyümölcsfeldolgozó gépeit kínálja eladásra, disztribútorokat keres.
Hivatkozási szám: 20080902029
Lublin Development Foundation Regional Development Agency
kontakt személy:ANNA KRAKOWIAK
telefon: +48 81 743 6543
fax: +48 81 743 7326
e-mail: anna.krakowiak@lfr.lublin.pl
web: http://www.lfr.lublin.pl

09-02/I/PL-2
Lengyel bútorkészítő cég tölgyfából készült irodabútorokat, hotelberendezéseket, egyetemeken és iskolákban használatos bútorokat kínál eladásra.
Hivatkozási szám: 20080903009
Lublin Development Foundation Regional Development Agency
kontakt személy:ANNA KRAKOWIAK
telefon: +48 81 743 6543
fax: +48 81 743 7326
e-mail: anna.krakowiak@lfr.lublin.pl
web: http://www.lfr.lublin.pl

09-02/I/PT-1
Portugál textilipari cég törölközőit, hálóruháit, köntöseit, ágyneműit kínálja eladásra. Közvetítőket keres.
Hivatkozási szám: 1085
Cec - Conselho Empresarial Do Centro/Câmara De
Comércio E Indústria Do Centro
telefon: +351 239 497 161
fax: +351 239 494 066
kontakt személy: Luisa Bernardes
email: luisa.bernardes@netcentro.pt
web: http://www.cec.org.pt

09-02/I/TR-1
Török cég fűtő- és hűtő berendezéseket gyárt, alumínium ventillátorokat, magasnyomású légcserélő berendezéseket. Termékeire disztribútort keres
Kontakt személy: Umut GUR
ERFAN Heater Cooler İndustry Commerce Limited Company
Istanbul-Turkeyemail: ugur@iso.org.tr
tel.: +90212 252 29 00 ext. 174
www.erfanerf.com
Bővebben a cégről »
Rolo-Lux BT.
Keresek Romániában árnyékolókkal és nyílászárókkal foglalkozó cégeket!!
Bővebben a cégről »
üzlettárs
ferrari enzo komplett katosszériák valamit építőkittek gyártásához keresek olyan üzlettársat aki 3-5 m ft tőkével és marketing tevékenységgel koordinálná a bel és külföldi megrendelőkkel kapcsolatos ügyleteket. Egyedi és jól jövedelmező tevékenységi üzletág.
Bővebben a cégről »
Befektetés
Zenegépek üzemeltetéséhez befektető üzleti partnert keresünk.
Gyártás , szerviz biztosítva. 70-201-1596
www.zenegep.extra.hu
Bővebben a cégről »
ITDH Zrt.
08-15/I/UA-1

Zaporozsje megyei egyéni vállalat Azovi-tengeri termékek (tenger gyümölcsei) értékesítéséhez üzleti partnert keres a magyar feldolgozóipari vállalatok körében.

„CSP „KSZP TAVRICSANKA”
Telefon: +38-06153/43-976, 59-918
Telefon/fax: +38-06153/42-521
Mobil: +38-095/128-66-38, +38-066/271-24-09
E-mail: ComplexBerdyansk@mail.ru
Igazgató: Vjacseszláv Arszenyjevics SUR


08-15/I/UA-2

Ipari és háztartási „Gross” fogyasztásmérőket (meleg- és hidegvíz, gáz, hő, villamos-energia), csővezetéki armatúrát, zárószerelvényeket, szűrőket stb. gyártó vállalat termékei értékesítésében érdekelt. A termékkatalógus a cég honlapján megtekinthető.

„OOO „Energiazberegájuscsije szisztemi”
Cím: ul. Zdolbunovszkaja, 2. Kijev, 02081, Ukrajna
Telefon: +38-044/599-20-71, 599-20-72, 599-20-73
Telefon/fax: +38-044/294-26-27
E-mail: A.Gerus@gross.ua, gross@gross.ua
Honlap: http://www.gross.ua
Igazgató: V. P. OLYOLYENKO


08-15/I/UA-3

Bioüzemanyag-exportőr üzleti partnert (importőr, ügynöki képviselő) keres Magyarországon faszén és –granulátum értékesítéséhez.

„Amster Solutions”
Cím: ul. A. Barbyusa, 5 B. Kijev, 03150, Ukrajna
Telefon/fax: +38-044/501-23-16
E-mail: vukn@ukr.net
Kontaktszemély: Natália DOROSENKO


08-15/I/UA-4

Kijevi székhelyű ingatlanforgalmazó ügynökség szolgáltatásokat nyújt ipari létesítmények, lakóépületek bérbevételével ill. értékesítésével kapcsolatban.

„Agentsztvo Nyedvizsimosztyi „TEREN PLUS”
Cím: ul. Kropivnyickogo, 18. kv. 10. Kijev, 01004, Ukrajna
Telefon: +38-044/289-39-49
Fax: +38-044/284-35-61
E-mail: info@teren.kiev.ua
Honlap: http://www.teren.kiev.ua
Igazgató: Szergej SEVCSUK


08-15/I/US-1

Amerikai gyógyszergyártó vállalat termékei forgalmazásához keres partnert.

Kontaktszemély: Eytan Dzikowski, International Sales Executive
NEP International, Inc.
Cím: 20-F Robert Pitt Drive, Monsey, New York 10952
Telefon: (845) 426.2900 # 15
Direct: (845) 548.4029
Fax: (845) 818.3506
E-mail: eytan@nepi-usa.com
Honlap: www.nepi-usa.com
Skype: edziko
Bővebben a cégről »
ITDH Zrt.
08-15/E/GB-1

Angol vállalat magyarországi irodabútor gyártókkal szeretne kapcsolatba lépni.

Kontaktszemély: Colin Robinson, Director of Buying
Morley's of Bicester Ltd.
Cím: Arkwright Road, Bicester, Oxfordshire OX26 4UU
Mobil: +44 (0) 7766 054551
Telefon: +44 (0)1869 366169
Fax: +44 (0)1869 366387
E-mail: colinrobinson@morleys.co.uk
Honlap: www.morleys.co.uk


08-15/E/UA-1

Kremencsugi húsfeldolgozó NyRt. húsipari alapanyag beszerzése céljából együttműködne magyar vágóhidakkal.

„OAO„ KremencsukMjaszo”
Cím: per. Gerojev Breszta, 48. Kremencsug, 39601, Ukrajna
Mobil: +38-067/540-59-76, +38-067/531-82-01, +38-0536/796-799
Telefon/fax: +38-0536/791-680, 796-798
E-mail: boyko.82@mail.ru
Honlap: http://www.krm.com.ua
Elnök: I. A. DROZDOVA


08-15/E/UA-2

Zaporozsje megyei egyéni vállalat magyar húst venne árutermelőktől.

„CSP „KSZP TAVRICSANKA”
Telefon: +38-06153/43-976, 59-918
Telefon/fax: +38-06153/42-521
Mobil: +38-095/128-66-38, +38-066/271-24-09
E-mail: ComplexBerdyansk@mail.ru, club@zp.ukrtel.net
Igazgató: Vjacseszláv Arszenyjevics SUR

08-15/E/UA-3

Kijev megyei cég üvegvázák és –tálak (Walther Glass termékek is) magyarországi beszerzéséhez keres üzleti partnert. A cég az ukrán piacon már 10 éve működik, porcelán-, üveg- és kerámiatermékek, asztali kellékek ill. vendéglátóipari felszerelések kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Az ország nagyobb régióiban képviseletet működtet.

„UkrEximBusiness Ltd.”
Cím: Mezhyhirskogo Spasa str. 6B. Vyshhorod, Kiev, 07300, Ukraine
Telefon: +38-044/490-93-20
Fax: +38-044/468-68-97
E-mail: marketu@bigmir.net, marketing@ukreximbusiness.com
Honlap: www.ukreximbusiness.com
Vezérigazgató: Szergej PROSAK
Marketing manager: Jelena SZKORIK


08-15/E/UA-4

Nyugat-Ukrajnai vállalatcsoport együttműködne könnyűszerkezetes acélvázas épületeket gyártó nagyvállalatokkal.

„Holding „TKS”
Cím: Truszkovec, Ukrajna
Telefon/fax: +38-03247/67-032, 67-033
E-mail: ap@tks.ua , nf@tks.ua
Honlap: www.tks.ua
Főépítész: Nazar FEDORISIN


08-15/E/UA-5

Lvovi cég együttműködne ipari és háztartási szennyvíz, esővíztisztító berendezéseket (technológiát) tervező és gyártó magyarországi vállalatokkal.

„TM-Construction Ltd.”
Cím: ul. Tanyacskevicsa, 7/7. Lvov, 79034, Ukrajna
Telefon: +38-032/244-91-99
Telefon/fax: +38-032/244-91-77
E-mail: office@tm-c.com.ua
Honlap: http://www.tm-c.com.ua/
Kereskedelmi igazgató: Tatyjána TKACSUK
Bővebben a cégről »
Sportszerek
Várjuk viszonteladók, intézmények, egyesületek, amatőr csapatok és egyéni vásárlók érdeklődését.
www.drenco.hu
www.sponeta.hu
www.roxa.hu
www.molten.hu
www.s1sport.hu
Bővebben a cégről »
TRIGA-INFORM KFT.
MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐT KERESÜNK

Budaörsi könyvelő iroda 5 éves szakmai gyakorlattal rendelkező mérlegképes könyvelőt keres.
- Társas vállalkozások könyvvezetését, bérszámfejtését és elektronikus adóbevallásainak elkészítését végezzük.
- Bérezés megegyezés szerint.
- Írásos önéletrajzot kérünk.

Simonyiné Lukasik Magdolna
Pest megye, 2040. Budaörs, Szabadság út 47.
triga@t-online.hu, 06-23-440-365
Bővebben a cégről »
Faház építés
Keresünk faházelemeket gyártó beszállító partnert saját kivitelezésü gerenda ill. rönkházak építéséhez. www.wts.5mp.eu
Bővebben a cégről »
VULCASCOT
08-06/E/GB-4

Angol vállalat laminált termékeket vásárolna ipari felhasználásra.
Bővebben a cégről »
Frank Thomas Holdings
08-06/E/GB-3

Angol cég bőrtermékei (kabát, nadrág, kesztyű) legyártásához keres magyar partnert.
Bővebben a cégről »
EVERNET-TECHNOLOGIES LTD.
08-06/E/GB-1

Angol cég fúrt kutakhoz keres acélbélés gyártókat (steel casing for wells).
Bővebben a cégről »
ITDH Zrt.
08-06/E/ES-1

Horganyzott acélhuzal, szög és kötőelem gyártóit keresi spanyol cég.
Bővebben a cégről »
Raphael Pharma Ltd.
08-06/E/AT-1

Osztrák vállalat ortopédiai termékek beszállítóival szeretne kapcsolatba lépni.
Bővebben a cégről »
 [1]  2  3  4  5  6 ... 16
Stratégiai partnereink
        

Országos piacterek
E-netro Deutschland  E-netro Magyarorszg
HÍRLEVÉL

E-mail cím:Hirdessen hírlevelünkben!


Állást keres?Partnereink