Hotel Karos Spa****superior
 Cím:8749. Zalakaros, Alma utca 1.
 Térkép:

 Telefon:00-36-93-542-500
 Fax:00-36-93-542-501
 Web:www.karos-spa.com
 E-mail:sales@karos-spa.hu
Kapcsolattartó:Héhl Gina
Céginformáció:
A Hotel Karos Spa ****superior édenkerti környezetben fekszik, 400 m-re Zalakaros központjától. A ****superior besorolású szálloda a luxus, komfort és egyediség minden igényét kielégíti.
A 221 szoba felszereltsége és esztétikai megjelenése is híven tükrözi a ****superior által sugallt színvonalat és minőséget. Vendégeink a kikapcsolódást és az igazi "Spa" - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedő "Alma" Spa-Wellness Világban és a Spa Gyógy- és Egészségcentrumban ismerhetik meg, ahol egy valóságos római kori időutazáson vehetnek részt. Szolgáltatásaink révén részesei lehetnek a wellness áldásos hatásainak. "A wellness több mint víz" - magában foglalja a lét testi, lelki és szellemi aspektusait. A "wellness" életmód szerves részét képezi a helyes táplálkozás, ami nem zárja ki a hagyományos ízek élvezetét. A magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel a Szálloda éttermében, a Cafe Bar-ban, a Pool-Vitamin Hajón, a és nyári napokon a grillkertben ismerkedhetnek meg. Az ide érkezők zavartalan és élményekben gazdag pihenéséhez a szálloda magasan képzett és vendégszerető személyzete is hozzájárul.
Ágazat:Szolgáltató
Tevékenységi kör:Szállodai szolgáltatás, vendéglátás.
Tevékenység:wellness hotel, wellness szálloda, wellness kezelések, belföldi utazás, szállodai szolgáltatás, vendéglátás, wellness szolgáltatás, szálloda, egészségcentrum, konferenciák lebonyolítása, rendezvények lebonyolítása, élményfürdő, termálfürdő, gyógyfürdő
Megnevezés
Spa Gyógy- és Egészségcentrum
'Alma' Spa-Wellness Világ
Konferenciák lebonyolítása
Rendezvények lebonyolítása
Üzleti partner - kínál:
Nyári varázslat a Hotel Karos Spa-ban! Nálunk a szülők is vakációznak...
Képgaléria:

20060510H14Xo4_198.jpg
Megosztás Add a Twitter-hez

« Vissza
Stratégiai partnereink
        

Országos piacterek
E-netro Deutschland  E-netro Magyarorszg
HÍRLEVÉL

E-mail cím:Hirdessen hírlevelünkben!


Állást keres?Partnereink