Kertész Gábor
 Cím:H-3504. Miskolc, Pf:71
 Térkép:

 Cégvezető:Kertész Gábor
 Alapítás éve:2008
 Mobilszám:+36 30 2641664
 Web:www.borbirtokosok.hu
 E-mail:borbirtokos@hotmail.com
Kapcsolattartó:Kertész Gábor

Borbirtokosok Klubja
Céginformáció:
A „DOMINIUM VINI” latin kifejezés, jelentése: BORBIRODALOM


A „DOMINIUM VINI” egy csodás életérzést nyújtó szolgáltatást és terméket juttat el az ügyfelei számára, a saját szőlő és saját bor tulajdonlásának élményét. A 2007. végén útjára indult társaság, már a megjelenésével is egyedülálló dolgot alkotott. Összehozta az ország leghíresebb borvidékeinek legismertebb borászait, akik eddig csak versengtek egymással, és a borászatok legkiválóbb prémium kategóriás boraihoz hozzákapcsolt egy olyan egyedi szolgáltatást, amely egy semmi mással nem helyettesíthető érzést nyújt az igényes borkedvelőknek. Ez pedig a következő:

„ÉN BOROM, AZ ÉN SZŐLŐMBŐL”

A rendszer lényege, hogy az ügyfél un. mikro-birtokot (min 10 szőlőtőkét) bérelhet az ország legnevesebb borvidékein (akár többön is), a legjobb borászatok legszebb dűlőin. Az opciós bérleti időszak tíz év. A bérelt szőlőtőkék megművelésével járó valamennyi feladatot a haszonbérlővé vált vevőktől a DOMINIUM VINI rendszer átvállalja. A vevő a bérleti szerződéssel együtt, annak részeként a bérelt mikro-birtokot művelésbe adja a birtok szerinti borászatnak, amely a legnagyobb gondossággal, a legjobb szakértelemmel megműveli a bérelt szőlőtőkéket. Az ország legnevesebb vincellérjei elkészítik számára a 10 szőlőtőkénként garantált 12 üveg minőségi bort, mely egyedi üvegbe palackozva, az ügyfél nevére felcímkézve, díszdobozban az ügyfél által megadott címre kerül leszállításra.

A rendszerben minden állítás, szerződéssel alátámasztott jogi tényen alapszik. A borászatok érintett dűlőinek többszázezer szőlőtőkéjét a számítógépes rendszer egyenként nyilvántartja, és így a szőlőtőkék névre szólóan meghatározásra kerülnek. Az ügyfél ún. „Birtoklevelet” kap a mini-birtokáról, pontos koordinátákkal megjelölve, hogy mely borvidéken, melyik pincészet, melyik dűlőjén, melyik kordonban, milyen sorszámú szőlőtőkék alkotják az ő „birtokát”. Az ügyfél elmehet, megnézheti a saját tőkéit, amelyek jelölőcímkével vannak ellátva, rajta a bérlőt azonosító adatokkal.

A birtok bérlői olyan előnyökkel rendelkeznek (a művelés gépesítettsége, a legkiválóbb borászok alkalmazása, a legkorszerűbb borászati technológiák melletti bor előállítása, tárolása stb.), amely eddig csakis a legnagyobb és legfejlettebb birtokok számára voltak elérhetőek, éppen a beruházási költségek sokszor milliárdos tőkeigénye miatt. A Borbirtokos számára garantált a „személyesítetten palackozott, terméskorlátozottan termelt, védett eredetű, dűlőszelektált, különleges minősítésű” saját bor, miközben a kapcsolata a „saját borával” már a „saját szőlőbirtokának” bérlésével, a szőlőtermeltetéssel kezdődik. Érzelmi kötődése a borhoz lényegesen mélyebb lesz, mint egy egyébként kiváló minőségű bor esetében, amit a borszaküzletben vásárolt. A birtokok bérlői lehetnek magyar vagy külföldi magán és jogi személyek egyaránt, de a borok szállítási címe, az átvétel helye csak Magyarországi cím lehet!

Kihasználva a bor közösségteremtő erejét, az értékesítésen túlmutató célunk, hogy megszervezzük a DOMINIUM VINI Elit Borklubot. A rendszer fontos része az emberi kapcsolatok összehozása, közösség formálás a Társaság ügyfelei között. A klub rendezvényein (szüretek, pincelátogatások, borkóstolók, borvacsorák stb.) keresztül szeretnénk olyan élményekkel gazdagítani vevőinket, amelyek megalapoznak egy hosszú távon is jól működő partneri kapcsolatot.

A társaság megfogalmazott célja, hogy elősegítse a méltán történelminek nevezett, és kiemelkedő adottságú magyar borvidékeink kulturális és gazdasági értékeinek megőrzését. Lehetőségeink szerint ezen értékek megismertetésével, a borvidékeink tartós növekedéséhez és fejlődéséhez érdemben kívánunk hozzájárulni, miközben a prémiumborok kereskedelmének a legjelentősebb piaci szereplőjévé fejlődünk.

A DOMINIUM VINI mikro-birtokok tulajdonosainak köre folyamatosan bővül. Aki szereti a minőséget, az értéket képviselő prémium borokat, aki szereti az érzést, hogy a bor, amit elfogyaszt, amivel megkínálja a vendégeit, amellyel megajándékozza barátait az a sajátja, és ismeri annak eredetét, ismeri a szőlőt, a borászt, a borászatot, ahol a bor kinőtte magát, annak biztosan az egyik, és vélhetően a legjobbak közül választható döntése, a DOMINIUM VINI borbirtokosok klubjához csatlakozni.

Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődését, kérjük az alábbi E-mail címre küldje el nekünk nevét, címét és telefonszámát, hogy felkészült értékesítési tanácsadónk jelentkezhessen Önnél! Az érdeklődése számunkra megtisztelő és nem jelent sem kötelezettséget, sem költségvállalást az Ön részéről.
Ágazat:Szolgáltató
Képgaléria:

Boraink

Boraink

Birtoklevél
Kapcsolodó dokumentumok:
Dominium_Vini_promo_1.pdf
Megosztás Add a Twitter-hez

« Vissza
Stratégiai partnereink
        

Országos piacterek
E-netro Deutschland  E-netro Magyarorszg
HÍRLEVÉL

E-mail cím:Hirdessen hírlevelünkben!


Állást keres?Partnereink