Auto Ducko Kft.
 Cím:3400. Mezőkövesd, Sándor út 17.
 Térkép:

 Cégvezető:Auto Ducko Kft.
 Alapítás éve:2004
 Telefon:+36 49 311 684
 Fax:+36 49 311 684
 Mobilszám:36302058415
 Web:www.levelcenter.hu/index.php
 E-mail:autoducko@autoducko.hu
Kapcsolattartó:Nyikes Ernő
Tevékenységi kör:Autó, fényezés, javítás, veterán autó, alkatrész, karosszéria javítás, rozsda, alkatrész javítás, karcolás, karcolás javítás, kipufogó javítás, Személyautó, veteránautó, restaurálás, kisbusz, kisteherautó, motorkerékpár, hajók, kisrepülő, Polírozás 3M technológiával, Polírozás Nano technológiával, Egyengetés, szétszerelés, Szélvédő, szélvédő beszerzés, csere, Húzató pados munkák, Kipufogó javítás, spot javítás, kárügyintézés,
Üzleti partner - keres:
Nyikes Ernő vagyok az AUTO DUCKO KFT. tulajdonosa és egyben autófényező mester. 1991-től dolgozom a szakmában, mint egyéni vállalkozó. 2004-től Mezőkövesden a Sándor úti telephelyen javítjuk a törött és korrodált autókat. Az eltelt idő alatt sok száz ügyfelünk tisztelt meg bizalmával, és visszajáró vendégeinkké váltak.

Műhely felszereltség

Mezőkövesden a Sándor úton van a műhelyem, melyben 220m²-en 6 autót tudunk egyszerre előkészíteni. A műhely belmagassága: 3.5 m, így teherautók, kisbuszok, hajók is beférnek. Két fényező kamránk a legmodernebb berendezések közé tartozik melyekben a legújabb technológiával, és környezetbarát vizes bázisú technológiával dolgozunk. Kihelyezett festékrendszereket használunk, így a tökéletes szín elérése megoldott, nincs szín differencia. Irodánk, korszerű gépekkel felszerelt így zökkenő mentesen folyik a káresemények ügyintézése.

Szolgáltatásaink:

Autófényezés
Személyautó, veteránautó, kisbusz, kisteherautó, motorkerékpár, hajók, kisrepülök fényezése csúcsminőségű Glasurit festékrendszerrel.
Polírozás 3M technológiával.
Polírozás Nano techológiával.
Műanyag lökhárító javítása, fényezése.
Az elkészült, vadonatúj fényezés minősége, nagymértékben függ a lakatosmunka, a használt karosszéria elem minőségétől, a fényező szakemberek szakmai tudásától, a felhasznált festékrendszer és segédanyagok minőségétől. Tehát tartós jó minőséget csak lelkiismeretes szakmai tudással és a technológiai előírások betartásával lehet elérni. Az alapok előkészítése a legfontosabb, hiszen arra épül az egész munkafolyamat, s az befolyásolja az elért végeredményt.
Előkezelés
Munkafelvétel: A tiszta gépjárművet a tulajdonossal szemrevételezzük, felderítjük az apró hibákat, horpadásokat, karcokat (amit a tulajdonos sokszor észre sem vesz)
Zsírtalanítás: A zsírtalanító folyadékot gondosan, pumpával hordjuk fel, így tökéletesen eloszlik a felületen, ennek letörlését a szélek felé haladva letöröljük, ezáltal a szennyeződésektől megtisztítjuk a felületet.
Karcolás javítása
Fémelem esetén: Éles tárggyal okozott karcolás javítása fém alkatrész esetén. A felületet térképesre csiszoljuk. Ennek száradása után töltőalapozót hordunk fel, és a teljesen átkeményedett felületet csiszológéppel átdolgozzuk és vizes papírral átcsiszoljuk. A fényezni nem kívánt részeket kitakarjuk, és fényezendő felületet lezsírtalanítjuk.
Műanyag vészhárító esetén: Gyárilag fényezett műanyag felületen horzsolásos sérülés javítása. A felületet átcsiszoljuk, majd a töltőalapozó tapadása érdekében finomabb csiszolópapírral dolgozunk. Zsírtalanítás után körberagasztjuk, maszkoljuk. Ezután alapozzuk a felületet műanyag alapozóval. Száradás után a fedőfestékhez hasonló töltőalapozót hordunk fel, amit szikkadás után csiszolunk
Egyengetett alkatrészek javítása
Ha a lakatos kiegyengette a sérülést meg kell tisztítani a szennyeződésektől a felületet. Zsírtalanítás, majd átcsiszolás, térképes csiszolás következik. Ahol szükséges gittelünk és száradás után csiszoljuk a felületet. Aztán töltőalapozót hordunk fel. Csiszolópapírral és csiszológéppel megmunkáljuk a felületet. Ha teljesen tökéletes a munkánk, előkészíthetjük a fényezésre.
Karosszéria javítás
Szervizünk vállalja a sérült, korrodált, törött, karosszéria szakszerű javítását, lakatolását, fényezését, márka függetlenül. Gyors, precíz munkát végzünk garanciával és teljes körű biztosítási ügyintézéssel.
Egyengetés, szétszerelés - Szélvédő beszerzés, csere
Húzató pados munkák - Kipufogó javítás
A megbízhatóság és a kiváló minőségi munka eredményeképpen mára cégünk vezető szerepet tölt be a régió karosszéria-javító iparában. Mi beszerezzük a legtökéletesebb alkatrészeket, karosszéria elemeket, legyen az gyári, után gyártott vagy bontott. A javításokat gyári alkatrészekkel és a gyári javítási technológia betartásával végezzük. Igény szerint lehetőség van jó minőségű után gyártott, illetve bontott alkatrészek beépítésére is. Különöse figyelmet fordítunk a pontos, szakszerű és precíz munkára.
Hozom-viszem szolgáltatás! - Ingyenes cserautó biztosítása!
Mindent egy helyen! - Veteránautó restaurálás!

Spot javítás
A foltban történő fényezés ideális javítási eljárás azokban az esetekben
 ha nem mély a sérülés
 ha a felület nem deformálódott el
 ha a sérülés elhelyezkedése lehetővé teszi a foltfényezést
Ezáltal 100 %-os eredményesség érhető el, miután a javított felület teljesen megegyezik a gyári állapottal. Nincs színkülönbség.
Sport Repair technológia költségkímélő eljárás. Ezzel a módszerrel megtakarítható a szét- és összeszerelés költsége. Ilyen eljárással nem minden elem javítható. Csak kis felületű foltok javítása esetén alkalmazható.
A következő elemek javításánál kitűnő eredmény érhető el:
 tagolt alkatrészek
 küszöbök
 vészhárítók
 nagyobb alkatrészek széleinél.
Nem ajánlott:
 nagyobb alkatrészek esetén pl. motorháztető
Kárügyintézés
A gépjármű kárügyintézés terheit levesszük a válláról. Nem kerül szabadságába, nem kell vesződnie a papírmunkák kusza útvesztőjében. Modern technikai felszereltségű irodánkba mindent elintézünk Ön helyett.
Az összes biztosító társasággal kapcsolatba vagyunk, a telephelyen van a kárfelvétel, minden alkatrészt beszerzünk. Magyarországon kívüli biztosító társaságokkal is fel tudjuk venni a kapcsolatot , és így a külföldi ügyfelek gépjárműveinek ügyeit is tudjuk intézni.
A kárügyintézés menete
Ha a gépjármű megsérül abban az esetben a helyszínen ki kell tölteni a Baleseti bejelentőt, közismerten a kék-sárga lapot. Ezzel a dokumentummal el kell jönni hozzánk és mi on-line bejelentjük a kárt a károkozó biztosítójához. Ehhez szükséges iratok, amit hoznia kell a kárbejelentéshez:
Törzskönyv vagy ha nincs akkor lízing szerződés
Személyi igazolvány - Lakcím kártya - Vezetői engedély
Forgalmi engedély - Rendőri intézkedés esetén az igazolólap
Abban az esetben, ha nem a tulajdonos vezette a gépjárművet
a vezetőnek is kellenek a fent sorolt iratok.
A dokumentumokat lemásoljuk és továbbítjuk a kárszakértőnek, aztán kitöltjük a kárbejelentő nyomtatványt is. A károsult javító meghatalmazást ír alá, melyben meghatalmaz bennünket az ügyintézésre, a javításra és a térítendő összeg felvételére.
A kárszakértő már velünk veszi fel a kapcsolatot a szemlét illetően, aki pár nappal a kárbejelentés után jelentkezik, majd telefonon egyeztetve eljön a műhelybe hogy elvégezze a szemlét. Mi átadjuk a fent említett dokumentumokat és megkapjuk a kárfelvételi jegyzőkönyvet. Ez alapján készítjük el a javítási kalkulációt (audatex).
Megkérjük a károkozó biztosítójától a jogalapot és amikor megkapjuk, kezdődhet a javítás. Abban az esetben amikor nincs törzskönyv, tehát az autó lízinges, a lízing cégtől is szükséges meghatalmazást kérnünk a javításhoz.
A kárszakértő által meghatározott alkatrészt beszerezzük, beépítjük, lefényezzük, összerakjuk, és a sérülésnek már nyoma sem marad.
Veteránautó restaurálás
Műhelyünk felszereltsége lehetővé teszi bármilyen veterán jármű restaurálását. Karosszéria munkák, faberakások, fényezési munkák, homokszórás, kárpitozás, krómozások javítása.
Egy régi autó szakszerű felújítása legyen az teljes vagy részleges, egy hosszadalmas feladat. Az általunk készített autók restaurálásáról folyamatos dokumentáció készül (képek és videó), melyet DVD-n a munka befejeztével átadunk a tulajdonosnak.
10 év átrozsdásodási garanciát vállalunk!
Megosztás Add a Twitter-hez

« Vissza
Stratégiai partnereink
        

Országos piacterek
E-netro Deutschland  E-netro Magyarorszg
HÍRLEVÉL

E-mail cím:Hirdessen hírlevelünkben!


Állást keres?Partnereink