Gazdasági információk
Ekkora kiesést okoz egy üzletnek a vasárnapi zárva tartás
2015. március 24.

Kevesen beszélnek arról, hogy hogyan lehet kideríteni, pontosan mekkora kiesést okoz egy üzletnek a vasárnapi zárva tartás. Ha megfelelően gyűjtjük az adatokat, egészen könnyen átlátható, mi az, amit máshonnan kéne pótolni.
400.000 Ft értékű vissza nem térítendő webfejlesztési támogatáshoz segíthet hozzá a Mediaorigo Kft! Megoldást kínálunk a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások webfejlesztésének támogatására!
2015 tavaszára eljutottunk oda, hogy a legfontosabb statisztikák helyett ma már minden számra, tényre, adatra szüksége van egy cégnek, hogy azonnal tudjon reagálni a nem várt eseményekre… például a vasárnapi boltbezárásokra.

Ma már ugyanis nem tudhatjuk, hogy milyen adatokra lesz szükségünk cégünkben egy későbbi döntés meghozatalára. Ezért aztán minél több adatot kell gyűjtenünk! (Ennek viszont sokszor az az eredménye, hogy átláthatatlan Excel táblák dzsungelében bolyongunk. Ha az alapelvekkel tisztában vagyunk, könnyebbé tehetjük az átláthatóságát.) Ez azonban a hagyományos módszerekkel NEM MEGY! Ha ugyanis a megszokott módon gyűjtenénk be az adatokat, másból sem állna a munkaidőnk, mint számok fésüléséből.

Ezért érdemes egy olyan szoftvert bevezetni a cégünkbe, amely minden tranzakciót, minden ügyfél megkeresést és minden árumozgást képes rögzíteni. Mindezt pedig tegye a legfontosabb pillanatokban elérhetővé. Lehetőleg 1 gombnyomásra. Egyszóval elő tudjuk húzni ezek


et az adatokat bárhol, bármikor, ahogy a bűvész a nyulat a cilinderből!

Miért olyan fontos ez?

Gondoljon csak bele, ha a versenytársa mindezt megteszi, Ön pedig nem. Nos, akkor olyan lépéshátrányba kerül, amelyet nehéz lesz ledolgozni. Azonban, ha mindez fordítva történik, és Ön lesz a bűvész a cilinderrel, a versenytársai pedig a nézők, akkor máris lesz egy eszköz a kezünkben, amellyel egyértelmű versenyelőnyt szerezhetünk.

Most pedig jöjjön a varázslat…

Egy 25 bolttal rendelkező XY cég kipróbálta az előző cikkemben említett Vezetői Műszerfalat, hogy segítségével vizualizálja az adatait. Íme, az eredmény:

Kapcsolódó link: http://www.piacesprofit.hu

Megosztás
Stratégiai partnereink
        

« Vissza

Országos piacterek
E-netro Deutschland  E-netro Magyarorszg
HÍRLEVÉL

E-mail cím:Hirdessen hírlevelünkben!


Állást keres?Partnereink