Gazdasági információk
A Vodafone eltörölte a roaming díjakat
2015. április 1.

A Vodafone Magyarország RED csomagjának előfizetői mától külföldön is a magyarországi árakon használhatják telefonjukat, a Vodefone Magyarország ugyanis eltörölte a romaming díjakat.
A Vodafone mától eltörli a roaming díjakat az európi piacon, a lakossági és üzleti RED tarifákban - jelentette be egy mai sajtótájékoztatón Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. A Vodafone új RED csomagot vezet be, a korábbi árakon, amelynek alapján a Magyarországon használt módon telefonálhatnak, küldhetenekq1 sms-eket, s az adatforgalomnak megfelelően internetezhetnek, mindezt külön költségek nélkül. A vezérigazgató szerint ez a Vodafone-csoportban is egyedül álló, másrészt Magyarországon sincs ehhez hasonló ajánlat.(A roaming díjak eltörlését már egy ideje tervezi Brüsszel, de eddig a mérsékléséig jutottak az uniós döntéshozók).

Alexandre Froment-Curtil, a távközlési társaság a lakossági szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. elmondta, hogy az új RED csomagok havi díja a lakossági ügyfelek számára mintegy 15 és 10 ezer forint között vannak.


Vodafone mobil szélessávú lefedettsége a lakosság 98,4 százaléka számára elérhető. A Vodafone Red csomagjai pedig teljesen átalakították a piacot azzal, hogy – úttörő megoldásként – korlátlan hazai beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget kínálnak. Diego Massidda hozzátette, hogy a Vodafone Magyarország az ügyfelek igényeit figyelembe véve folyamatosan fejleszti szolgáltatás- és termékkínálatát, amelynek részeként az elmúlt hetekben az internet-alapú hang- és üzenetküldő szolgáltatások piacát is liberalizálta, a VoIP szolgáltatásokra vonatkozó összes korlátozás feloldásával. Ezen felül bevezette a Red Mozi korlátlan videó-szolgáltatást is, amely páratlan kínálatot nyújt filmekből és TV-sorozatokból.
Az üzleti szereplők számára nagyobb teher volt a romaing díj, mint a lakossági ügyfeleknek - Király István, a vállalati szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. Az üzleti RED csomagok havi díja pedig 11240 és 19990 forint közé esik. A Vodafone kínálatában továbbra is minden előfizetéses lakossági és vállalati ügyfelünk számára elérhető marad a roppant népszerű Európa Napijegy, ennek mintájára pedig április 1-től bevezetik a Világjegyet, amellyel Afrika, Amerika és Ázsia több országából is hazai perc- és SMS-díjjal lehet hazatelefonálni, vagy -üzenni és a hazai adatkerettel lehet internetezni – mondta Király István.

Kapcsolódó link: http://www.napigazdasag.hu

Megosztás
Stratégiai partnereink
        

« Vissza

Országos piacterek
E-netro Deutschland  E-netro Magyarorszg
HÍRLEVÉL

E-mail cím:Hirdessen hírlevelünkben!


Állást keres?Partnereink