Cégünkről

Cégünk a Euro Business Partner a hazai kis és középvállalkozások, valamint a vásárlók szolgálatára hozta létre a www.e-netro.hu elektronikus piacteret.

Az internet gyökeres változásokat hozott a hagyományos kereskedelem és vásárlás területén, amire a vállalkozások jelentős része még nem készült fel, viszont egyre több vállalkozás ismeri fel és használja eredményesen az elektronikus piacterek szolgáltatásait.

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok a vállalkozások, akik csak ismerkednek az internetes lehetőségekkel, vagy bővíteni szeretnék értékesítési csatornáikat, esetleg már saját online áruházat működtetnek, megtalálják a számukra leghatékonyabb megoldásokat.

Szakértő kollégáink az ország egész területén segítik a vállalkozókat, hogy internetes megjelenésüket a lehető leghatékonyabban tudják megtervezni és megvalósítani.

Internetes Üzletközpontunkban a kis-és középvállalkozásoknak, valamint a háztartásoknak biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy könnyen és olcsón megtalálják az őket, érdeklő termékeket és szolgáltatásokat.

Oldalunkon egyedülálló lehetőséget biztosítunk a weboldallal nem rendelkező cégeknek is saját weboldal létrehozására és üzemeltetésére.

Partnereink kapcsolatépítését megkönnyíti, hogy 2006. március 1.-től az országos e-netro piacterünk mellett, több megyében létrehozunk és a helyi piacot jól ismerő üzemeltetőkkel közösen, működtetünk e-netro piactereket.

Ha kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, szívesen állunk rendelkezésére.

« Vissza

Stratégiai partnereink
        

Országos piacterek
E-netro Deutschland  E-netro Magyarorszg
HÍRLEVÉL

E-mail cím:Hirdessen hírlevelünkben!


Állást keres?Partnereink